65 jaar belevenis kado


65 jaar belevenis kado

Een belevenis kan leuk zijn om kado te geven aan iemand die 65 jaar wordt, maar het leuk vindt om er eens even lekker op uit te gaan. Voorbeelden van leuke belevenissen zijn bijvoorbeeld een overnachting naar keuze, een fotoshoot met het hele gezin, of een nationale geschenkbon, waarmee de jarige zelf een leuke belevenis kan kiezen. Hieronder enkele leuke suggesties met belevenissen voor een 65 jaar verjaardag. Voor welke verrassing kies jij? 

57732-3a79f49-hotelovernachting-2-personen-large-300x300Overnachting kado 2 personen
Stuur de 65 jaar geluksvogel er even lekker op uit met zijn of haar partner naar een overnachting naar keuze, zoals een overnachting met fiets-arrangement, overnachting met wellness of een bourgondisch arrangement. Tijd voor wat welverdiende ontspanning met een overnachting als verjaardagscadeau
€ 99,00
Meer informatie vind je hier >>
32656Even een nachtje weg
Stuur de 65 jarige job er samen met zijn of haar partner even lekker op uit naar een plaats en hotel naar keuze. Er is keuze uit heel veel locaties en hotels. Zo komt de 65 jarige even lekker tot de welverdiende rust.
V.a. € 49,95

keuzebon_design_15euroNationale geschenkbon
Een cadeau wat natuurlijk altijd 100% slaagt is een nationale geschenkbon. De 65 jarige job heeft zo immers zelf de keuze waar deze aan wordt besteed. Je kunt zelf het bedrag instellen, beginnend bij 15 euro.
€ 15,00
Meer informatie vind je hier>>

Belevenissen als 65 jaar kado

Hoewel 65 jaar een prachtige leeftijd is en een geweldige mijlpaal in het leven, hoeft dit natuurlijk nog lang niet te betekenen dat het leven voorbij is. Misschien staat de 65 jarige man of vrouw nog volop bruisend in het leven en is hij of zij nog een echte avonturier. Dan is het misschien een goed idee om een belevenis kado te geven. Belevenissen hebben een leuk effect, en daardoor erg geschikt om cadeau te geven voor een 65 jaar verjaardag. Hierboven alvast enkele leuke suggesties met leuke belevenissen.