65 jaar kado


65 jaar kado

Ben jij op zoek naar een origineel, bijzonder en leuk kado voor iemand die 65 jaar wordt? Dan heb je geluk, want deze website selecteert en presenteert alleen de leukste en meest geschikte cadeaus voor een 65 jaar verjaardag. Hieronder zie je ons aanbod met suggesties van leuke cadeaus voor iemand die binnenkort 65 jaar wordt, zoals jouw opa of oma, vader of moeder. Voor welk origineel, verrassend 65 jaar kado kies jij? 

foto op deurmatFoto op deurmat
Met dit cadeau kan de 65 jarige job voortaan zijn vrienden, familie en kennissen een wel heel warm welkom geven. Met deze gepersonaliseerde deurmat, met bijvoorbeeld een foto van jullie samen geef je een heel bijzonder cadeau weg.
€ 24,95
Meer informatie vind je hier >>
mok met foto

Mok met foto

Een origineel en persoonlijk kado voor een 65 jaar man of vrouw, is de bedrukte mok met foto. Kies een leuke mok, en bedruk jouw favoriete foto van de 65 jarige job erop. Keuze uit verschillende soorten mokken en personaliseren is heel eenvoudig. Een erg leuk en goedkoop geschenk.
€ 9,95

Meer informatie vind je hier >>

wijnfles met foto

Persoonlijke wijnfles cadeau

Is de 65 jarige job dol op een heerlijk glas wijn op zijn tijd? Personaliseer dan een wijnfles als cadeau voor de 65ste verjaardag. Kies een leuke foto, en bedruk deze op het etiket. Keuze uit verschillende soorten, zoals rode wijn, witte wijn, rosé of champagne. Een lekker cadeau met een persoonlijk tintje.
€ 12,90
Meer informatie vind je hier >>

Persoonlijke straatnaambord cadeau
Heb jij altijd al een straat naar iemand willen vernoemen? Laat dan de naam van jouw 65 jarige oma, opa, vader of moeder bedrukken op een origineel straatnaambord. Op de onderste regel kun je nog een ludieke of persoonlijke tekst kwijt. Het persoonlijke straatnaambord is één van de populairste cadeaus voor een 65ste verjaardag van dit moment.
€ 39,95
Meer informatie vind je hier >> 
1452-9c3bb6-1452-2855ec-wijnglas-large.jpg-large-300x300

Gegraveerde wijnglazen

Een erg populair en origineel cadeau van dit moment, is het gegraveerde wijnglas. Laat de naam van de jarige graveren in dit oogstrelende en tevens vaatwasbestendige kado. Overigens kun je ook een set van 2 gegraveerde glazen bestellen, of kiezen uit bier, thee, of longdrink glazen.
€ 29,95
Meer informatie vind je hier >>

Kras wereldkaart (kras weg waar je bent geweest)
Een super kado voor de meer avontuurlijk aangelegde 65 jarige. Een landkaart van de wereld waar je op weg kunt krassen waar je reeds bent geweest. Al krassend ontstaat er een geheel gepersonaliseerde wereldkaart die goed zal staan aan een slaapkamer muur.
€ 16,95
Meer informatie vind je hier >> 
Je eigen foto op canvas
Wat is er nu leuker dan je eigen foto op een canvas schilderij te laten bedrukken? Een persoonlijker cadeau is niet denkbaar. Upload je eigen foto met de gebruiksvriendelijke foto-editor. Jouw foto wordt superscherp geprint op een canvas doek. Mooi voor aan de muur in woon of slaapkamer.
€ 24,95
Meer informatie vind je hier >>
336Bierpakket met foto kado
Een ideaal 65 jaar kado voor iedereen die van een lekker biertje op zijn tijd houdt. Kies jouw favoriete foto en bedruk deze op een persoonlijk bierpakket naar keuze. Je hebt keuze uit heel veel verschillende soorten, zoals een Belgisch, Internationaal, Nederlands of micro-brouwerij pakket. Het ultieme 65 jaar kado voor de onvervalste bierliefhebber!
€ 13,95
Meer informatie vind je hier >>

Zoek jij een leuk 65 jaar kado?

Zoek je een leuk en origineel kado voor iemand die 65 jaar wordt, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan heb je geluk, want bij ons vind je alleen cadeaus die geschikt zijn voor een 65 jaar verjaardag. Ons aanbod komt tot stand door de leukste cadeaus van de beste webshops in Nederland te combineren. Zo heb jij alle leuke cadeaus die geschikt zijn voor iemand die 65 jaar wordt overzichtelijk op 1 plaats. Hierboven vind je alvast enkele leuke suggesties, om jouw oma of opa, vader of moeder op originele wijze mee te verrassen! Veel plezier met jouw 65 jaar kado.