65 jaar


gegraveerde wijnglazen

Het meest populaire 65 jaar kado van dit moment, de gegraveerde wijnglazen!

65 jaar

Wanneer je op onze website terecht bent gekomen, is de kans vrij aannemelijk dat je op zoek bent naar een leuk en origineel kado voor iemand die 65 jaar wordt. Misschien ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jouw oma, opa of vader of moeder die binnenkort een 65 jaar verjaardag viert. Voor wie je ook op zoek bent naar een leuk kado, de meest geschikte geschenken voor iemand die binnenkort een 65ste verjaardag viert, vind je bij 65jaarkado.nl. Bij ons vind je persoonlijke cadeaus, belevenis cadeaus en originele cadeaus voor iemand van 65. Lees snel verder wanneer jij een bijzonder en uniek verjaardagscadeau wilt scoren voor een 65 jarige man of vrouw


Originele cadeaus voor een 65 jaar verjaardag

Wanneer je op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau voor een 65 jaar verjaardag ben je op het juiste adres. Wij zoeken dagelijks naar de meest geschikte cadeaus voor iemand die binnenkort 65 jaar wordt. Wij doen dit in samenwerking met de beste en grootste webshops op cadeau gebied van Nederland, zoals Bestelkado en Yoursurprise. Alleen de cadeaus die in aanmerking komen voor iemand van 65 jaar selecteren we voor onze website. Zo heb jij op 1 plek alle leuke cadeaus overzichtelijk op een rijtje. Dat scheelt een hoop zoekwerk en kostbare tijd. Hieronder zie je enkele leuke voorbeelden van cadeaus die populair zijn om te geven aan jouw opa of oma. Klik op de afbeeldingen om de originele cadeaus te bekijken of bestellen.

gegraveerde wijnglazen

De gegraveerde glazen zijn het meest populaire cadeau van dit moment voor iemand van 65 jaar.

straatnaambord cadeau

Ook het persoonlijke straatnaambord is een populair geschenk voor iemand die 65 jaar wordt.

mok met foto

Bedruk een mok met een foto van de 65 jarige als persoonlijk verjaardagscadeau.

Belevenis cadeaus voor een 65ste verjaardag

Wanneer je geen keuze kunt maken tussen alle leuke cadeaus, kun je natuurlijk ook een belevenis cadeau geven. Stuur de 65 jarige er bijvoorbeeld even lekker tussenuit, met een overnachting naar keuze. Kies uit vele locaties en bijzondere hotels in Nederland, om samen even helemaal tot rust te komen. Een belevenis is een geschikt cadeau voor iemand van 65 jaar die het leuk vindt om dingen te ondernemen. Hieronder zie je enkele leuke belevenissen. Klik op de afbeeldingen op de belevenis te bekijken.

overnachting kado

Een overnachting als cadeau ‘doet’ het natuurlijk altijd goed. Even lekker ontspannen in een hotel naar keuze.

fotoshoot

Een fotoshoot met het hele gezin is een leuke belevenis en een bijzonder 65 jaar kado.

Gepersonaliseerde cadeaus voor een 65 jaar opa of oma

Vind je het leuk om een persoonlijk cadeau te geven? Bijvoorbeeld een bestek set gegraveerde met de naam van de jarige job? Of een wijnfles met een persoonlijk ontworpen etiket? Geef dan een gepersonaliseerd kado. Dit zijn cadeaus die je helemaal naar wens kunt personaliseren met eigen foto’s en of tekst. Persoonlijke cadeaus worden steeds populairder vanwege het leuke, verrassende effect. Wij kunnen garanderen dat je met een persoonlijk cadeau, gegarandeerd een geslaagd geschenk voor een 65 jaar verjaardag in je bezit hebt. Hieronder zie je enkele leuke voorbeelden van cadeaus die je naar wens kunt personaliseren. Klik op de afbeeldingen op de cadeaus te bekijken of bestellen.

wijnfles met foto

De persoonlijke wijnfles is een uniek cadeau voor iemand die dol is op wijn.

bestek set graveren

Graveer de naam van de 65 jarige in een persoonlijk bestek set.

persoonlijk muurtegeltje

Een persoonlijk muurtegeltje als ludiek cadeau voor een 65 jarige oma of opa.

 

65 jaar worden, dat vier je met een bijzonder kado

De cadeaus die je hierboven ziet zijn een kleine greep uit ons assortiment. Het zijn de meest populaire cadeaus van dit moment. Natuurlijk vier je een 65ste verjaardag met een bijzonder cadeau, het is immers een geweldige gelegenheid. Mocht jouw ideale cadeau er nog niet bij staan, kijk dan even hier voor nog meer leuke 65 jaar cadeaus.