3 cadeautips voor jouw oma die 65 wordt


3 cadeautips voor jouw oma die 65 wordt

Heb jij een super lieve oma die bijna 65 jaar wordt en het wel eens verdiend om even lekker in het zonnetje te worden gezet? In deze post laten we jou 3 te gekke cadeaus zien waar jouw oma zonder twijfel blij van zal worden. Houdt ze van koken, lekker wijn of iets anders? Uitzoeken maar en bezorg jouw oma een onvergetelijke 65ste verjaardag!


geschiedenis van de dagDe geschiedenis van de (geboorte) dag

Met dit superleuke en originele kado, kan jouw oma precies zien wat voor grote gebeurtenissen er allemaal zijn gebeurd op haar geboortedatum. Met dit gepersonaliseerde document, kun je overzichtelijk alle feiten van de geboortedatum zien. Dit geschiedenis document kan geleverd worden met elke datum van het jaar en geleverd worden in een lijst. Niet alleen een leuk, maar vooral een heel erg origineel cadeau! Te verkrijgen voor €15,95
meer informatie of bestellen >>

 

 

 

 

 

onderzettersLeuke onderzetters met foto

Je hebt vast wel een leuke foto van jou samen met je oma. Kies jouw leukste foto, en bedruk deze om originele onderzetters als kado voor je oma die 65 wordt. Met dit cadeau wordt op de koffie gaan nooit meer hetzelfde, en wordt serveren een feestje! Een geweldig persoonlijk kado, waar iedere oma blij van wordt! Voor slechts €9,95 scoor jij deze leuke gift.
Meer informatie of bestellen >>

 

 

 

 

 

 

deurmatEen foto op de deurmat

Jouw oma zal nooit meer gasten verwelkomen op een ouderwetse manier, want met deze deurmat met foto wordt de deur open doen een feestje! Kies de leukste foto van jou en je oma uit, en bedruk deze op een originele deurmat. Een leuk 65 jaar kado voor alle oma’s van Nederland. Bovendien is de deurmat gemaakt van hoogwaardig polyester, en gaat daarom super lang mee. Het kado kun je kopen voor €24,95.
Meer informatie of bestellen >>