Kado review: Gegraveerde wijnglazen


Kado review: Gegraveerde wijnglazen

Ik geef het toe, ik ben een groot wijnliefhebber. En dan met name de rode variant. Noem me decadent, maar voor een goede fles tel ik al snel 8 euro neer. Als je 65 jaar bent, is het hoog tijd geworden om in de hoogste versnelling van het leven te gaan genieten. Samen de bourgondische tour op dus! En hoe doe je dat nu beter dan iedere avond samen te genieten van een lekker glas wijn. Over wijnglazen gesproken, van wijn genieten wordt nog specialer met deze gegraveerde wijnglazen. Hier een kado review van wat ons betreft een zeer geschikt kado is voor een 65 jaar verjaardag


De gegraveerde wijnglazen

Deze prachtige glazen zijn een aanwinst op iedere tafel. Je kunt meerdere soorten bestellen, zoals wijnglazen, bierglazen en longdrinks. Je kunt tevens per glas bestellen of in sets van twee. Wat deze glazen zo bijzonder maakt, is dat je er nu een persoonlijke gravering in kunt laten maken. Een persoonlijke boodschap aan de man of vrouw van 65 jaar dus. Zo wordt dit kado niet alleen een origineel kado, maar mits voorzien van de juiste boodschap, ook een ontroerend kado. De glazen wijn tevens vaatwasbestendig en gaan dus een leven lang mee als je er goed op past. Volgende de website waar je de glazen kunt bestellen worden de sets van 2 het meeste besteld, en dat is eigenlijk best wel logisch. Voor 10 euro meer heb je een glas extra.

Het bestellen van de glazen

Het bestellen van de glazen is een fluitje van een cent. Bovendien wordt het personaliseren je wel erg gemakkelijk gemaakt, met de gebruiksvriendelijke editor van yoursurprise. Bovendien geldt op de gegraveerde wijnglazen: Vandaag besteld is morgen in huis. Erg makkelijk dus als je op het laatste moment een kado voor de verjaardag besteld. Je ontvangt de glazen in een kadoverpakking met een gratis kaartje er bij. Wij staan in voor de goede service van yoursurprise, en als je niet tevreden bent krijg je je geld terug, 100% kwaliteitsgarantie noemen ze dat.

gegraveerde wijnglazen

Prachtige glazen met jouw eigen boodschap erin gegraveerd.

Onze conclusie

Dit is een erg betaalbaar kado, beginnend bij 19,95 euro. Voor die prijs heb je een heel origineel en verrassend kado in handen voor de 65 jarige man of vrouw. Bovendien is het door de korte levertijd en de gebruiksvriendelijke editor een ideaal kado voor als je op het laatste moment een kado nodig hebt. Wanneer je niet tevreden bent krijg je gewoon je geld terug. Wij kunnen dan ook niet anders dan concluderen, dat je met deze gegraveerde wijnglazen een super origineel kado weg geeft op de 65 jaar verjaardag. Bestellen doe je hier.