Kado review: Persoonlijk muurtegeltje


Kado review: Persoonlijk muurtegeltje

De leuke tegelwijsheden die je wel eens bij mensen in de wc ziet hangen, wie kent ze niet? Vaak staan er leuke, originele of ludieke teksten op die even kort laten lachen. Nu kun jij een tegeltje helemaal personaliseren voor de 65 jaar verjaardag van jou opa of oma, vader of moeder. Bedenk een leuke originele rijmende tekst, en laat deze op het persoonlijk muurtegeltje bedrukken. We nemen dit leuke cadeau voor een 65 jaar verjaardag eens even onder de loep.


Het persoonlijke muurtegeltje 

Met het persoonlijke muurtegeltje kun je jouw persoonlijke boodschap overdragen aan de jarige job. Wanneer de tekst origineel genoeg is, verovert het tegeltje vast en zeker een prominente plek in de wc of bijkeuken. Met een afmeting van 15,2 bij 15,2 centimeter, is dit een mooi subtiel kado en niet overheersend. Dit kado krijgt over het algemeen een hoge waardering en scoort hoog qua originaliteit. Het wordt momenteel ook steeds vaker verkocht, wat de populariteit van het kado onderstreept. Het is soms niet gemakkelijk om te bedenken wat je kado moet geven aan iemand van 65, maar met deze tegel is dat vraagstuk alvast opgelost.

Het bestellen

Bestellen van dit leuke muurtegeltje kun je doen bij bestelkado.nl. Het bestellen gaat heel eenvoudig, en wijst zichzelf stap voor stap. Bovendien geldt: Voor 15:00 op werkdagen besteld, is morgen al in huis. Perfect voor als je op het laatste moment nog een kado nodig hebt of het gewoon stiekem even bent vergeten. Als je leuke inspiratie of spreuken voor het tegeltje wilt, kun je even op loesje.nl kijken (bekend van die leuke citaten).

Onze conclusie over dit leuke kado

Niet voor niets wint dit kado steeds meer aan populariteit en wordt steeds vaker verkocht. Het is een heel origineel, en informeel kado die bijna bij iedereen wel in de smaak zal vallen. Je kunt een persoonlijk muurtegeltje al bestellen vanaf €11,95, en dat maakt het een laagdrempelige gift voor een 65 jaar verjaardag. Voor het meest populaire klassieke muurtegeltje betaal je iets meer, €14,95. Dat is in onze ogen nog steeds een eer betaalbare prijs voor zo een origineel kado. Onze conclusie is dan ook, dat je met dit kado de show steelt op de verjaardag!

persoonlijk muurtegeltje persoonlijk muurtegeltje persoonlijk muurtegeltje