Originele 65 jaar cadeaus


Originele 65 jaar cadeaus

Gefeliciteerd, niet alleen met de verjaardag van 65 jaar die er aan komt, maar vooral ook met het feit dat de zoektocht naar het ideale cadeau voor die gelegenheid hier eindigt. Op deze pagina vind je namelijk de leukste suggesties van originele en persoonlijke cadeaus voor een 65 jaar verjaardag. 

Persoonlijke cadeaus

Uit jarenlange ervaring kunnen we je garanderen dat persoonlijke cadeaus altijd het leukste effect hebben. Persoonlijke cadeaus zijn origineel en zorgen voor een verrassingseffect op de jarige. De selectie van originele cadeaus bestaat dan ook louter uit persoonlijke giften. Niet alleen hebben ze het leukste effect, ze staan ook al jaren aan de top van best verkochte cadeaus voor een 65 jaar verjaardag

Cadeaus voor een 65 jaar man en 65 jaar vrouw

We hebben leuke en originele giften voor zowel mannen als vrouwen die 65 jaar worden. Er zijn ook enkele cadeaus die voor beide ‘geslachten’ leuk zijn. Veel succes bij het uitzoeken van een cadeau, en we hopen dat je onze mening over de originaliteit van de cadeaus deelt.

Kijk hier om alle 65 jaar cadeaus te bekijken >>

straatnaambord kadoNummer 1: Persoonlijke straatnaambord
65 jaar is een geweldige leeftijd en een super prestatie! Hoog tijd om de 65 jarige te eren met een heuse eigen straat. Met dit straatnaambord vereeuwig je de jarige job. Bedruk de naam van de jarige met eventueel een persoonlijke tekst eronder. Een super origineel cadeau voor iedere 65 jarige!
Meer informatie vind je hier >>
persoonlijke wijnfles kadoNummer 2: Persoonlijke wijnfles 
Misschien is de 65 jarige wel net met pensioen gegaan, dan begint nu het genieten van het leven. Hoe kun je daar beter mee beginnen dan met een gepersonaliseerde wijnfles? Een originele gift voor ieder 65 jaar verjaardag. Je kunt de fles bedrukken met een foto van de jarige of een zelf bedachte tekst. De wijn komt uit Zuid-Frankrijk.
Meer informatie vind je hier >>

Originele 65 jaar belevenissen cadeaus

Een ander idee als gift voor de 65 jaar verjaardag is niet een fysiek kado, maar een belevenis. Een weekendje weg is immers altijd lekker, zeker voor de reislustigen onder ons. Hieronder daarom onze persoonlijke favoriete belevenissen als 65 jaar kado.

57732-3a79f49-hotelovernachting-2-personen-large-300x300Nummer 1: Overnachting kado voor 2 personen
Stuur de 65 jaar geluksvogel er even lekker op uit met zijn of haar partner. Kies uit vele arrangementen en overnachtingen. Tijd om even lekker te ontspannen een paar nachten. 
Meer informatie vind je hier >>
helegezin4HNummer 2: Een fotoshoot voor het gezin
Altijd al eens een professionele fotoshoot met het hele gezin gewild? Een origineel cadeau die je hebt en houdt voor het leven. Bovendien een bijzondere belevenis voor de 65 jarige job!
Meer informatie vind je hier>>

Hopelijk heb je iets aan onze suggesties en verras jij net als alle mensen die je al voorgingen op een wel hele leuke en bijzondere manier. We wensen je veel plezier toe met het grootse 65 jaar verjaardagsfeest!