Feestartikelen 65 jaar


Feestartikelen 65 jaar

Een goede, geslaagde 65 jaar verjaardag kan natuurlijk niet worden gevierd zonder de daarbij horende vrolijke feestartikelen en versiering. Op deze pagina vind je de meest geschikte feest versiering, speciaal gericht op de jarige van 65. Dit zal de jarige zeker opvrolijken en in de juiste stemming brengen voor zijn of haar onvergetelijke feest. Je wordt immers maar 1 keer in je leven 65 jaar en daarbij moet groots worden uitgepakt. Kies uit één van de leuke, originele onderstaande feestversieringen.

led balonnenLED-Balonnen in kleur (10 stuks!)
Met deze LED-Balonnen in verschillende kleuren haal jij gegarandeerd het feest in huis. Doe het LED-lampje aan, stop het in de ballon, en opblazen maar. Nu voor maar €14,95,- per 10 stuks!
Meer informatie vind je hier >> 
Maak een persoonlijk T-shirt voor de jarige
Stel zelf een shirt samen voor de 65 jarige. Laat een eigen foto opdrukken, of een persoonlijke tekst. Je kiest het helemaal je eigen ontwerp. Een persoonlijk T-shirt is altijd een origineel en geslaagd kado!
Meer informatie vind je hier >> 
Opstijgende officiële wensballonnen
De enige echte eerste goedgekeurde wensballon. Veilig én milieuvriendelijk! De ballon geeft een warme gloed tot hoog in de lucht. De ballon stijgt op door de warmte als je ‘m aansteekt en is volledig in de natuur afbreekbaar. Vervolgens is het wensen maar..
Meer informatie vind je hier >>