Persoonlijke cadeaus voor een 65 jarige


Persoonlijke cadeaus voor een 65 jarige

Wordt er binnenkort in jouw omgeving iemand 65 jaar? Bijvoorbeeld jouw opa of oma of misschien vader of moeder? Dan heb je voor de verjaardag natuurlijk een cadeau nodig waarmee je de jarige op originele wijze verrast. De leukste manier om een 65 jarige te verrassen, is met een persoonlijk cadeau. In deze post laten we jou de leukste persoonlijke cadeaus voor een 65 jarige zien. Geen stress en kopzorgen meer om een leuk verjaardagscadeau te vinden dus, want met deze gepersonaliseerde geschenken steel jij de show! 


gegraveerde wijnglazenGepersonaliseerde (wijn)glazen als 65 jaar kado

Is jouw opa, oma of vader of moeder dol op een glaasje wijn? Dan zijn de gegraveerde wijnglazen het ultieme verjaardagscadeau. Laat de naam van de 65 jarige graveren in een schitterend wijnglas. Bovendien kun je nog een tweede regel graveren met een leuke, persoonlijke of ludieke tekst. Je kunt er ook voor kiezen om een anders glas te graveren, zoals een theeglas, champagneglas, bierglas of longdrink glas. Met de gegraveerde glazen heb je gegarandeerd een uniek en persoonlijk 65 jaar cadeau in handen. Bestel hier jouw gegraveerde glazen.

€ 19,95

 

 

 

 

 

mok met fotoMagic mok met foto

Met dit unieke cadeau geef je eigenlijk 2 verrassingen. De eerste verrassing is natuurlijk de magic mok zelf, de tweede verrassing verschijnt pas na het inschenken van een hete drank in de mok. Dan pas wordt namelijk verrassing nummer 2 zichtbaar, en dat is jouw leukste foto van de 65 jarige bedrukt op de mok. Met de magic mok wordt het drinken van een kop koffie of thee een belevenis als nooit tevoren. Verras jouw jarige oma of opa daarom met deze ludieke en persoonlijke mok als cadeau voor een 65 jaar verjaardag. Meer informatie over de magic mok met foto.

€ 9,95

 

 

 

 

 

straatnaambord cadeauPersoonlijke straatnaambord

Ongetwijfeld hét persoonlijke verjaardagscadeau van de laatste jaren. Het persoonlijke straatnaambord is niet alleen een heel erg ludiek cadeau, maar ook een persoonlijk geschenk met een grappig tintje. Laat de naam van de 65 jarige bedrukken op een origineel blauw straatnaambord. Op de tweede regel kun je nog een extra regel bedrukken met een grappige of persoonlijke tekst. Waarschijnlijk het meest verkochte cadeau voor een 65 jaar verjaardag van de laatste jaren. Verras jouw oma of opa daarom op originele wijze met dit te gekke cadeau! Kijk hier voor het persoonlijke straatnaambord.

€ 24,95