Straatnaambord als 65 jaar kado


Straatnaambord als 65 jaar kado

Dus je zoekt een origineel, persoonlijk en ludiek kado voor iemand die 65 jaar wordt? Dan is er maar één geschikt antwoord, en dat is het persoonlijke straatnaambord. Na 65 jaar hard werken, is het hoog tijd om de jarige een heuse eigen straat cadeau te geven. Hieronder beschrijven we deze leuke verrassing voor een 65 jaar verjaardag


Hoog tijd voor een eigen straat

Iedereen kent de blauwe straatnaamborden van de hoek van de straat. Maar tegenwoordig worden de blauwe borden ook steeds populairder als een origineel kado voor een verjaardag, huwelijk of housewarming. Hoe leuk is het om na 65 jaar een eigen straat naar je vernoemd te krijgen? Je kunt kiezen uit meerdere afmetingen van verschillende prijzen en materialen. Het goedkoopste bord begint bij €24,95 en de duurste variant is €74,95, voor dei prijs heb je dan het originele prijs zoals ze ook op de hoek van de straat hangen.

straatnaambord cadeau

 

Bestellen van dit cadeau

Dit leuke kado kun je bestellen bij YourSurprise. Het bord wordt gratis verzonden en het personaliseren er van is heel eenvoudig met de gebruiksvriendelijke editor. Zo kun je bijvoorbeeld twee regels tekst kwijt, de hoofdregel waar je bijvoorbeeld de naam van de jarige bedrukt, en een regel eronder voor bijvoorbeeld een ludieke tekst of datum. Laat je creatieve geest de vrije loop.

Oranje straatnaambord

De blauwe straatnaamborden kent natuurlijk iedereen van de hoek van de straat. Er is echter ook een leuke oranje variant, die erg leuk staat in de tuin tijdens bijvoorbeeld een Europees of wereldkampioenschap voetbal. De oranje variant kun je hier bestellen.

oranje straatnaambord

 

Populair cadeau voor een verjaardag

Dit cadeau wordt al heel veel jaren verkocht, en staat altijd in de lijsten van de best verkochte cadeaus. Dit onderschrijft de populariteit, en de leuke uitwerking die het heeft op de ontvanger er van. Het straatnaambord is vooral populair bij verjaardagen, maar ook een succes als huwelijkscadeau of housewarming cadeau. Voor een betaalbare prijs, heb je dus een zeer geslaagde verrassing in handen.

Toch liever een ander kado? Kijk dan hier >>