Persoonlijke cadeaus


Persoonlijke cadeaus 65 jaar

Persoonlijke cadeaus zijn cadeaus waarop jij een persoonlijke tekst of eigen foto kunt bedrukken. Het persoonlijke tintje van dit soort cadeaus, maakt ze zo populair en geeft het net dat beetje. Leuke voorbeelden van persoonlijke cadeaus voor iemand die 65 jaar wordt zie je hieronder. Populaire persoonlijke cadeaus van dit moment zijn bijvoorbeeld de gegraveerde wijnglazen, het gegraveerde hoefijzer en het persoonlijke straatnaambord cadeau

bestek set graveren

Bestek set met naam graveren

Graveer een 4-delig bestek set met de naam van de 65 jarige als persoonlijk verjaardagscadeau. De set bestaat uit een vork, mes, lepel en dessertlepel. Dit uit zilver vervaardigd bestek set is vaatwasbestendig, en met een naam erin gegraveerd is dit een bijzonder cadeau voor het leven!
€ 34,95
Meer informatie vind je hier>>

mok met foto

Mok met foto

Een origineel en persoonlijk kado voor een 65 jaar man of vrouw, is de bedrukte mok met foto. Kies een leuke mok, en bedruk jouw favoriete foto van de 65 jarige job erop. Keuze uit verschillende soorten mokken en personaliseren is heel eenvoudig. Een erg leuk en goedkoop geschenk.
€ 9,95

Meer informatie vind je hier >>

kussensloop bedrukkenKussen bedrukken
1 van de populairste cadeaus van dit moment. Personaliseer een kussensloop helemaal naar wens met een persoonlijke foto, of eigen tekst. In vele ontwerpen verkrijgbaar. Met de gebruiksvriendelijke foto-editor zijn de mogelijkheden onbeperkt! Kies een kussen en start met personaliseren van jouw persoonlijke kussen.
€ 14,95

Meer informatie vind je hier >>
verkeersbord kadoVerkeersbord kado
Met dit unieke zelf te personaliseren verkeersbord weet je zeker dat je de 65 jarige verrast! Niet alleen origineel voor een 65 jaar verjaardag, maar ook voor een jubileum of trouwdag. Met de eenvoudige editor bedruk je makkelijk een persoonlijke tekst of naam op het bord. Een erg origineel en leuk kado voor een 65 jarige man of vrouw.
€ 64,95
Meer informatie vind je hier >>
1452-9c3bb6-1452-2855ec-wijnglas-large.jpg-large-300x300Gegraveerde wijnglazen
Prachtige wijnglazen met jouw eigen persoonlijke boodschap erin gegraveerd. Een speciaal en bijzonder persoonlijk kado voor de 65 jarige job. Je kunt ook kiezen uit bijvoorbeeld bierglazen, theeglazen, champagneglazen of longdrinks. Tevens in sets van 2 verkrijgbaar. Het nummer 1 kado voor een 65ste verjaardag van dit moment.
€ 29,95

Meer informatie vind je hier >>
INCsendBinary2-150x150Persoonlijke straatnaambord cadeau
Betekent de 65 jarige zoveel voor je, dat het liefst een straat naar hem of haar zou willen vernoemen? Dat kan, met dit originele en ludieke straatnaambord cadeau. Bedruk de naam van de jarige, en eventueel nog een extra regel met ludieke of persoonlijke tekst op een origineel straatnaambord. Verkrijgbaar in meerdere afmetingen.
€ 39,95
Meer informatie vind je hier >>
wijnfles met fotoPersoonlijke wijnfles cadeau
Kies jouw favoriete foto van de 65 jarige, en bedruk deze op een persoonlijke wijnfles. Kies uit een herlijke fles rode of witte wijn, of champagne of rosé, en start met het personaliseren van dit unieke cadeau. Het ultieme cadeau voor iemand die dol is op een lekker wijntje. Het persoonlijke tintje maakt het helemaal af.
€ 12,90
Meer informatie vind je hier >>
Telefoonhoesje met fotoTelefoonhoesje met eigen foto
Ontwerp je eigen telefoonhoesje met bijvoorbeeld een foto van jou, samen met de 65 jarige geluksvogel. Kies uit vele ontwerpen. De hoesjes zijn te verkrijgen in bijna alle telefoonmodellen. Kies een leuke foto van de jarige job, en laat deze bedrukken op het hoesje van jouw model.
€ 14,95
Meer informatie vind je hier >>
mok met fotoMok bedrukken met foto
Wat is er nu leuker dan de 65 jarige een eigen mok te geven met een persoonlijke foto, tekst of logo er op? Al jaren 1 van de best verkochte persoonlijke cadeaus. Kies jouw favoriete foto van de 65 jarige, en bedruk deze op een mok naar keuze. Verkrijgbaar in vele verschillende soorten.
€ 13,95

Meer informatie vind je hier >>
foto op canvasJe eigen foto op canvas
Wat is er nu leuker dan je eigen foto op een canvas schilderij te laten bedrukken? Een persoonlijker cadeau is niet denkbaar. Upload je eigen foto met de gebruiksvriendelijke foto-editor. Jouw foto wordt superscherp geprint op een canvas doek. Mooi voor aan de muur in woon of slaapkamer.
€ 24,95
Meer informatie vind je hier >>
NaamloosFoto op onderzetters
Verras je gasten met deze bijzondere onderzetters met daarop jou zelf gekozen foto. Bijvoorbeeld samen met de 65 jarige. Erg leuk kado om je tafel bijzonder origineel mee te versieren! Momenteel zijn foto cadeaus helemaal populair!
€ 10,95

Meer informatie vind je hier >>
vvFoto op dienblad
Wil jij de 65 jarige op écht originele wijze verrassen? Geef dan een persoonlijk dienblad met foto cadeau. Kies jouw favoriete foto, en bedruk deze op een persoonlijk dienblad. Het serveren van hapjes en drankjes wordt voortaan een feest met dit unieke en bijzondere 65 jaar kado.
€ 24,95 

Meer informatie vind je hier >>

Persoonlijke cadeaus voor een 65ste verjaardag

Als je specifiek voor de 65 jaar verjaardag op zoek bent naar een persoonlijk of volledig gepersonaliseerd cadeau, dan zit je op de goede weg. Op deze pagina vind je namelijk de leukste en meest originele cadeaus die je helemaal naar wens voor de 65 jarige kunt personaliseren. 

Persoonlijke cadeaus zijn tegenwoordig enorm populair omdat het een leuk effect geeft. Bijna iedere 65 jaar ontvanger zal het leuk vinden om te krijgen. Er zijn veel creatieve mogelijkheden om de 65 jaar jarige job te verrassen. Zoals bijvoorbeeld met bedrukte mokken, badjassen, bidons, drinkbakken etc. Hierboven vind je een leuke selectie met persoonlijke cadeaus voor de 65 jarige.

Onze ervaring is dat persoonlijke cadeaus net dat beetje extra hebben en een leuk effect geven. Een cadeau met een persoonlijke boodschap is natuurlijk leuker om te krijgen dan standaard cadeaus die je op iedere hoek van de straat vindt.