Cadeautips 65 jaar verjaardag


Cadeautips 65 jaar verjaardag

Ben je op zoek naar tips voor een leuk cadeau voor een 65 jaar verjaardag? Lees dan snel door. In deze blog vertellen we jou namelijk onze favoriete cadeaus voor een 65 jaar verjaardag. Cadeau waarvan we je persoonlijk kunnen verzekeren, dat ze als zéér geslaagd zullen worden ontvangen. Onze jarenlange ervaring heeft ons precies geleerd welke cadeaus populair zijn, en welke niet. Uiteraard vind je op onze website alleen maar populaire cadeaus, maar er zijn een paar die er met kop en schouders boven uit steken en die vind je hier beneden. 


Leuke cadeau tips voor iemand van 65

65 jaar is een mooie leeftijd, iets op trots op te zijn ook. Het spreekt voor zich dat deze leeftijd ook vraagt om een specifieke groep cadeaus. Een cadeau bedenken voor deze mijlpaal is niet eenvoudig, daarom vind je hieronder onze 2 persoonlijke favoriete giften voor een verjaardag van iemand van 65.

 

wijnglazen graverenDe nummer 1: Gegraveerde wijnglazen
Misschien ben je wel niet alleen 65 jaar geworden, maar ook recentelijk met pensioen gegaan. Dan wordt het nu echt tijd om van het leven te genieten, met deze schitterende gegraveerde wijnglazen. Rode of witte wijn serveren was nog nooit zo bijzonder, met deze wijnglazen waar je een persoonlijke boodschap in graveert voor of aan de jarige. Je kunt ook gaan voor de bierglazen of longdrink glazen. Een uniek cadeau met een mooie boodschap in het glas.
Meer informatie >>

 


straatnaambord kadoDe nummer 2: Het straatnaambord
Een cadeau waarvan wij al jaren fan zijn als gift voor vele verjaardagen en leeftijden, is het persoonlijke straatnaambord. Dit bord is bekend van iedere straathoek. 65 jaar is een mooie leeftijd om iemand een hele straat kado te geven, niet waar? Personaliseer dit bord naar wens, met de naam van de jarige en eventueel nog een extra tekstregel eronder. Niet alleen een leuk en persoonlijk kado, maar ook uniek!
Meer informatie >>